Kredit Percuma 918kiss Mega888

Anda Hendak Kredit Percuma untuk permainan 918kiss dan Mega888? Senang sahaja. Sekarang Laman Tip Top Online Casino Malaysia Co8bet sedang menawarkan bonus refer friends ataupun lebih dikenali sebagai Bonus rekemen kawan. Syarat syarat untuk mendapatkan bonus ini juga amatlah mudah seperti di bawah.

Jumlah Kredit Percuma: RM 20 

Untuk medapatkan kredit percuma ini, anda hanya perlu ikuti langkah langkah di bawah.


  1. Rekemen kawan untuk membuka akaun di Co8bet.com 
  2. Kawan anda perlu membuat deposit sebanyak RM 50 
  3. Anda sudah boleh klaim kredit percuma 918kiss ataupun Mega888


Hanya tida langkah ini sahaja dan anda sudah boleh mendapatkan kredit percuma slot game. Mudah bukan? Yang paling hebat tentang bonus rekemen kawan ini, anda boleh klaim untuk banyak kali. Asalkan anda rekemen member baru dan membuat deposit sebanyak RM 50. 

Ini juga boleh dikatakan sebagai bonus special, 918kiss bonus dan juga mega888 bonus. Tetapi jangan silap, kerana bonus ini sebenarnya boleh digunakan untuk bermain semua game game yang ada di dalam Co8bet.com 

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan kredit percuma ini kerana jumlahnya bukannya kecil. RM20 tu. Bonus rekemen ini juga hanya sah selagi masa promosi masih ada. 

Anda juga boleh menjadikan ini sebagai ruang untuk menjana pendapatan sambilan anda. Jika anda dapat rekemen satu kawan membuka akaun baru dan deposit RM 50 setiap hari, anda sudahpun ada RM 600 setiap bulan untuk bermain game tanpa perlu deposit langsung!! 


Comments